مرکز شماره 3 آبادان از سال 1374 در پارک قدس افتتاح گردید و تا کنون فعالیتهای خود را در کارگاههای فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است .

در حا ل حاضراین مجموعه دارای  15992  جلد کتاب با مساحتی بالغ بر 760 مترمربع و دارای 2 سالن مطالعه و4 اتاق مخصوص برگزاری کارگاه و 1 سالن

اجتماعات می باشد .

  • ارائه خدمات :

اجرای فعالیتهای فرهنگی – هنری ویژه گروههای سنی 4 تا 18 سال با انجام فعالیتهای حقیقی و مجازی برای اعضا و برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی – هنری و ادبی می باشد .

  • بخش های مرکز :

سالن ورودی، سالن مطالعه کودک ، سالن مطالعه نوجوان ، سالن اجتماعات ، 4 اتاق ویژه برگزاری کارگاهها .

  • امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری
  • خدمات فراگبر : ندارد
  • روز و ساعت فعالیت :

مرکز یک شیفت و از ساعت 8 الی 14 فعالیت می کند . روزهای زوج ویژه دختران وروزهای فرد ویژه پسران می باشد .

  • پرسنل :

1 نفر خدمات ، 1 نفر مسئول مرکز ، 2 نیروی فرهنگی ، 1 نیروی هنری .

  • شرایط عضویت :

پرداخت شهریه 12000 تومان در مرکز حقیقی .

نشانی : آبادان – ایستگاه 4 – پارک قدس – نبش بهار 21 – کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان .   (  تلفن : 53330012  )

مسئول مرکز : مرضیه ململی نوترکی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/07/13 - 16:39
  • تعداد بازدید: 3638
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معرفی راه‌یافتگان مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون خوزستان

راه‌یافتگان مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هیات داوران انتخاب مرحله حوزه‌ای بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خوزستان پس از بررسی ۸۰قصه دریافتی، ۲۶اثر را به‌عنوان آثار قصه‌گویان راه‌یافته به مرحله استانی این جشنواره معرفی کردند.
در بخش ملی، گروه سنی نوجوانان، ستایش یزدانی با قصه خداحافظ راکون پیر از اهواز، زینب طیبی با قصه ددی بی ددی از هندیجان، فاطمه تمیمی با قصه کلاغ خنزر پنزری از هندیجان، سیده زهرا سهرابی با قصه مسافر بهار از اندیمشک، نگار گچ پزان با قصه رویای آسمانی از بهبهان، ناهید محمدی منصوری با قصه عجیب‌ترین خواب دنیا از هندیجان، نرگس بحرکانی با قصه دارویی برای سلطان از هندیجان و ستایش معمار با قصه قلب مترسک از بهبهان به مرحله استانی راه یافتند.
فهیمه سروندی با قصه مردی که پاهایش را دوست نداشت از اندیمشک، فاطمه حسن نسب با قصه کاکا یوسف از بهبهان، بنفشه پور افشار با قصه قدم یازدهم از  آغاجاری، علیرضا روشن‌ضمیر با قصه پهلوان‌پنبه از هندیجان، زینب مقدم با قصه دو لقمه از بندرامام،  زهره فردچیان با قصه تو کی بزرگ شدی پهلوان؟ از اندیمشک، پریسا مطوئی با قصه خانه تاریک از آبادان و مونا سبحانی خالص با قصه عبدالمای از اهواز نیز جواز حضور در بخش ملی، گروه سنی بزرگسال این مرحله از جشنواره را به دست آوردند.
بر اساس این گزارش در بخش ملی گروه سنی پدربزرگ و مادربزرگ ها نیز زهرا قنبری با قصه دختر ماهیگیر از منیوحی، سلطنت نخبه با قصه درخت سوخته از  بهبهان و زهرا شعبانی با قصه ملک محمد از هندیجان به مرحله استانی راه یافتند.
در بخش آئینی و سنتی گروه سنی نوجوان نیز المیرا موری با قصه کشته شدن ایرج به دست برادران، النا طهماسبی نژاد با قصه گذر سیاوش از آتش و ستایش بهداروند با قصه زال و سیمرغ هر سه از شوشتر و آریسا سرقلی با قصه کاوه آهنگر و ضحاک از اهواز از سوی هیئت انتخاب مرحله حوزه ای این جشنواره مجوز حضور در مرحله استانی را کسب کردند.
همچنین در گروه بزرگسالان  بخش آئینی و سنتی نیز  حورا تیلا با قصه نقل سیاوش از آبادان و نیوشا احمدزاده با قصه به نخچیرگه آمدن رستم از  اهواز به مرحله استانی معرفی شدند.
در بخش زبان اشاره گروه سنی بزرگسال این جشنواره مرضیه منصوری با قصه چه فکر خوبی از بهبهان حضور خواهد داشت.
قصه‌گویان راه‌یافته به مرحله استانی در روزهای ۲۶و ۲۷مهرماه ۱۴۰۱در سالن اجتماعات مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اهواز جهت کسب سهمیه منطقه‌ای به رقابت خواهند پرداخت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت